Elkezdtük a tavaszi munkákat pályánkon

Mint minden évben, idén is munkával készültünk a kinti szezonra. Míg az időjárás komolyabb munkát nem enged, levelet és szemetet szedünk a pályán és környékén, gazolunk. Egy kicsit naposabb időjárás és melegebb idő esetén pedig belevágunk a pálya helyreállításába. A téli hideg a salak felső rétegét megkeményíti, így azt a réteget le kell kaparnunk. Új salakot teszünk a pályára és összefésüljük a régivel, majd hengerezések sorozata következik, locsolással fűszerezve. Amint beállta pálya, pedig indulhat a kinti szezon!

Ezekbe a munkákba fogtunk bele, március első napján. Fiúk, lányok, kicsik, nagyok. Köszönjük a fiú munkaerőknek, akik 80 zsák salakot hordtak, le a sufninkból az új tárolónkba. A lányok és a gyerekek gazoltak, szemetet szedtek. Ez szintén sokat, javított a pálya kinézetén. Köszönjük a munkátokat!

Továbbá köszönjük az UFC Gyömrőnek, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a kis utánfutós traktort, amivel sokkal könnyebben és gyorsabban ment a munka. Köszönjük a Bognár Transport kft.-nek a ponyvát amivel letakarhattuk újonnan felpolcolt salakunkat. 
Nem utolsó sorban, pedig az összes tagunknak köszönjük, akik feláldozták a vasárnap délelőttjüket és eljöttek társadalmi munkában megszépíteni a pályát! Nagy munka volt. Két hét múlva folytatjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük