Az itt található kérdéseket, az elmúlt évek tapasztalatai alapján gyűjtöttük össze. Reméljük segít az eligazodásban. Ha további kérdéseid lennének, gyorsabb válasz érdekében írj nekünk Facebook privát üzenetet (Gyömrő Tenisz Klub) vagy keress minket a megadott elérhetőségeken.

 • Szeretném igénybe venni a pályát. Hol kell jeleznem? Mik a feltételek? 
  • Ahogy a bemutatkozásban is olvashattad, pályánk alkalmi játékra nem használható. Ha szeretnéd edző nélkül is igénybe venni a pályát, ahhoz egy szezonális klubtagságot kell kiváltanod.
   Igényedet Móré-Lipták Júliánál, szakosztályvezetőnknél jelezd. Elérhetőségeit megtalálhatod az elérhetőségek menüpont alatt. A további feltételekről olvass tovább illetve tanulmányozd házirendünket. Ha csak edzésre szeretnél járni ebben az esetben is beléphetsz a klubba, de ha nem vagy biztos hogy megéri-e Neked, akkor (CSAK!) edzés keretében tudsz alkalmi pályadíjat fizetni.
   Alkalmi pályabérlés nem lehetséges!
   Gyermek edzések esetében ez 6000 Ft/hónap felnőtt edzések esetében pedig 2000 Ft/alkalom.
  • Amint a klubtagságodat rendezted, a további információkat (hogyan foglalsz pályát, hogyan jutsz be stb.) Julival fogod tudni megbeszélni. 
 • Mennyibe kerül egy szezonra egy klubtagság? Mettől meddig jó ez a bérlet?
  • Pályánk CSAK a kinti szezonban használható, pályafedésünk egyelőre nincsen. Ez az időszak általában április közepétől október közepéig tart.
  •  Az idei évben (2024-ben) 45 000 Ft/ szezon. Ha augusztus 31. után lépsz be a tagdíj módosul 20 000 Ft-ra. 
  • Pályánkon gyerekoktatás folyik az iskolai tanév alatt. 2024-ben ez április 15. – június 28-ig illetve szeptember 2.- október 18-ig. Ekkor a pálya hétköznap délutánonként szinte végig foglalt. Hétvégente illetve a nyári szünetben csak alkalmi edzések vannak, így ezekben az időszakokban szabadabb. 
 • Hányszor tudok lemenni ennek fejében játszani?
  • Ahányszor szeretnél a szezonban. Ha van szabad pálya és nincs esős idő akkor tudsz menni játszani (pályafoglalás után természetesen). Egyszerre viszont csak 4 óra élő foglalásod lehet klubtagként. Ez azt jelenti, hogy két hétre előre csak 4 órát foglalhatsz le előzetesen. Természetesen ha az adott héten már lejátszottál ebből kettőt, újból van lehetőséged további két órát foglalni. Egy pályánk van, annak érdekében hogy mindenki hozzáférjen, ezt a szabályt hoztuk meg (ez alól kivételek a gyermek edzések, ezek fix időpontban vannak lefoglalva).
 • Honnan tudom, hogy elkezdődött/befejeződött a szezon?
  • Facebookon, a mindenki által megtalálható Gyömrő Tenisz Klub oldalunkon adunk hírt a pálya használhatóságáról. Ezen kívül, ha belépsz a klubba felveszünk a Gyömrő Tenisz Klub Tagok zárt csoportunkba is. Itt szintén híreket, információkat fogsz találni, illetve teniszpartnert is kereshetsz a tagok közül.
 • Hányan használhatjuk egyszerre a tagkártyát? Ha lehívom a barátaimat nekik is be kell lépni a klubba?
  • Aki befizette a tagdíjat, ő a klubtag és a kártyatulajdonos. Bármennyi vendéget lehozhat a pályára, de a foglalás időtartama alatt neki végig jelen kell lenni. Tehát tagkártyáját nem adhatja oda senkinek, hogy használják a pályát. Ez azonnali kizárást von maga után. A családon belüli kártyahasználat megengedett.
 • Ha szezon megkezdése után (félévkor) lépek be a klubba, akkor is ennyi a tagdíj?
  • Augusztus 31-ig igen. Ha augusztus 31. után lépsz be 20 000 Ft-ra módosul a tagdíj. Ekkor viszont számíts rá, hogy a gyerekoktatás miatt hétköznap délelőtt, este illetve hétvégén tudod csak igénybe venni a pályát.
 • Beléptünk a klubba és szívesen játszanánk, de nincs ütőnk se labdánk. Tudtok biztosítani?
  • Igen. További információkért fordulj szakosztályvezetőnkhöz.
 • Ha beléptem a klubba és szeretnék oktatáson is részt venni, kell-e még fizetnem pluszban pályadíjat?
  • Természetesen nem, ekkor csak az edzői díjat kell kifizetni. Ez mind felnőtt és gyermek oktatásra is igaz.
 • Mire költitek a tagdíjakat?
  • Elsősorban pálya (fűnyírás, földmunkák, salak) és székház (festés, villanyszerelés, takarítás) karbantartás illetve kötelező díjakra (víz, villany) és ha marad eszköz fejlesztésre (új vonal, új lehúzókefe, pad felújítás, locsolórendszer stb.)
 • Tenisz mellett szoktunk a barátainkkal lábteniszezni is. Van erre lehetőség a pályán?
  • NINCS! Pályánkat nem kevés munkával varázsoljuk minden tavasszal teniszre alkalmas felületté a tél után. Nem szeretnénk év közben is állandóan, a hibák kijavításán dolgozni illetve hálót foltozgatni. Mi teniszezni szeretünk, lábteniszre kérlek keressetek más lehetőséget!
 • Befizettem a tagdíjat, de különféle okok miatt mégse fogok tudni lejárni teniszezni. Visszakaphatom a pénzt? Átruházhatom másra a tagságomat?
  • Pénzt nem tudunk visszaadni, hiszen nem alkalomra hanem egy szezonra fizeted be a tagdíjat. Átruházni át lehet, de ezt jelezni kell a szakosztályvezető felé, aki új tagkártyát és új pályafoglaló hozzáférést biztosít, majd az új tagnak. Az új tagnak a pályafoglalós rendszerünkben való regisztráció során pedig el kell fogadnia a házirendet és övé lesz onnantól a felelősség. Az átruházásra, egyszer van lehetőség. Ha egyszer a kártya átadásra került, mégegyszer át/visszaruházni nem lehet. Ha a régi tag, újból szeretné használni a pályát, mégegyszer be kell fizetnie a tagdíjat.

 

 • Úgy döntöttem egyelőre nem szeretnék belépni a klubba, de oktatásra szívesen járnék, ez lehetséges?
   • Igen, de ebben az esetben nem csak az edzői díjat, hanem pályadíjat is kell fizetned, ami 2000 Ft/alkalom. Illetve ekkor a pályafoglalós rendszerünkben alkalmi látogatóként leszel regisztrálva, ami azt jelenti, hogy csak edzésre tudsz pályát majd foglalni.

 

Oké. Mindent elolvastam. Szeretnék klubtag lenni. Mi a következő lépés?

 1. Keresd fel szakosztályvezetőnket Móré-Lipták Júliát az oldalon megadott elérhetőségeken kapcsolat fül alatt.

 2. Ha elfogadta a jelentkezésedet, a megbeszélt módon és időpontban be kell fizetni a tagdíjat. 

 3. Amint befizetted a tagdíjat, regisztrálj a pályafoglalós rendszerünkben. Ennek aktiválása NEM AUTOMATIKUS. Ha regisztráltál, jelezd Juli felé ő fogja Neked aktiválni a fiókot.

 4. A pályát a pályafoglalós rendszerünkben fogod tudni lefoglalni, a pályára való bejutásról infót a tagdíj befizetése alkalmával kapsz.

Befizettem a tagdíjat, hogyan tudok lemenni játszani? / Megbeszéltem a részleteket az edzővel és fogad edzésen, hogyan tudok órát foglalni?

Mindenesetben CSAK pályafoglalás után.

 1. Ha még nem regisztráltál pályafoglalós rendszerünkben, ezt tedd meg először. Itt is kiemeljük, hogy nem fogsz tudni egyből belépni, mert ekkor a fiókod még inaktív.  Mivel az új regisztrációról nem kapunk külön e-mailt, így kérlek jelezd felénk ha ez megtörtént, és máris aktiválunk.
 2. Ha már regisztráltál a pályafoglalós rendszerünkben, be kell lépned az általad létrehozott fiókba.
 3. Ha beléptél egyből a kezdő oldalon látni fogod a heti foglaltságot (ezt a nézetet át tudod váltani napira is). (FIGYELEM! Egyszerre csak 4 órát tudsz foglalni)
 4. Belekattintasz az általad megfelelő időpont sávba (ha félrenyomtál lehet állítani is a foglalási panelben) és már foglalhatsz is.
 5. Ha klubtag vagy és csak pályát szeretnél foglalni kérünk minden esetben ellenőrizd, hogy edző nélkül foglaltál-e (edzővel rubrika). 
 6. Ha alkalmi látogató vagy csak edzővel tudsz pályát foglalni.
  •