Kedves leendő és visszatérő felnőtt tanítványunk!

2024-ben az edzések háttérmunkáját továbbra is Juli végzi, de Bogi tartja majd az órákat. Rólunk részletesebben itt olvashatsz.
A kinti edzések indulását (Gyömrőn) április 15-től tervezzük, de ezt nagyban befolyásolhatja még az időjárás. Pontos információért kövesd Gyömrő Tenisz Klub Facebook oldalunkat ahol mindig friss infót teszünk fel többek között erről is.

Kérlek, ha szeretnél edzésre jelentkezni a következőket tedd meg:

0. Nézd meg az árakat illetve olvasd el a felnőtt edzésekhez kapcsolódó Gy.I.K.-et.

  1. Olvasd el oldalunkon a klubtagságról szóló fejezetet, hogy megismerd klubunk működését. Nem feltétlen kell klubtagnak lenned, hogy edzésre járj, ez csak egy lehetőség.
  2. Kérlek üzenj Julinak messengeren vagy e-mailben, ahol leírod kezdő vagy haladó szinten vagy illetve lesz-e szükséged ütőre.
  3. Ha tudunk fogadni órákra (létszám függő) akkor kérlek regisztrálj a pályafoglalós rendszerünkben egy felhasználót magadnak. FIGYELEM! A regisztráció jóváhagyása nem automatikus, adminnak kell jóváhagyni. Ez azt jelenti, hogy regisztráció után függő státuszban lesz a fiókod, így nem tudsz még se pályát, se edzést foglalni. Ha megtörtént a regisztráció részedről, üzenj Julinak, hogy kész és kérj aktiválást.
  4. Ha aktiválva vagy, kapsz egy értesítő e-mailt erről a rendszertől. Ekkor már tudsz pályát és edzést foglalni. Ez előtt kérünk, vedd fel a kapcsolatot Bogival, akinek elérhetőségeit szintén a kapcsolat fül alatt találod meg.