0. Mikor tudok menni edzésre?

 • Minden esetben első alkalommal az edzővel kell egyeztetned. Mivel a kinti szezonban is április elejétől- június 28-ig órarendszerűen (fixen) minden hétköznap délutánonként gyerek edzéseink vannak, így este vagy hétvégén tudsz edzésre jönni, Az utóbbit mindenképp egyeztesd minden alkalommal az edzővel!
 • Nyári szünetben nincsenek fix edzések, így a hétköznap délutánok szabadabbak.
 • Szeptember 1-től újból csak az esti és hétvégi időpontok lesznek az aktuálisak.

1. Nincs ütőm és teljesen kezdő vagyok. Mit vigyek első edzésre? Hogyan készüljek?

Először is arra kérünk, ha bármilyen edzést befolyásoló egészségügyi problémád (korábbi sérülés, szív és keringéssel kapcsolatos problémák, ízületi panaszok stb.) van jelezd felénk! Ez akkor is fontos ha nem kezdő vagy! Ez esetben tudunk legjobban személyre szabott edzéseket tartani neked, hogy ne legyen belőle további sérülés vagy állapot romlás.

Ütő

 • Ha nincs ütőd, a klub tud neked biztosítani egészen addig amíg nem döntesz úgy, hogy beruházol egy sajátra. Ennek díja 2000 Ft/hó.
 • Ütőt hazavinni nem lehet, csak edzésen való használatra lehet kölcsönözni! 
 • Óva intünk attól, hogy az első óra után elrohanj az első sport boltba és a legjobban tetsző színű, legolcsóbb ütőt megvedd. Az első indok az az, hogy az olcsó/hobbi teniszütők sokszor silány minőségűek és több kárt okoznak mint hasznot. Hamar szétesnek, silány a húrozásuk és aktív edzés esetén akár a sérülések első lökete is lehet. Ilyen módon ár/érték arányban még drágák is…
  Ha úgy döntesz, hogy szeretnél beruházni ütőre akár újonnan, akár használtan mindkettőben tudunk segíteni, kérdezz minket! Ezt azonban nem kell rögtön a második óra után megtenned, sőt! Azért is egy hónapra kalkuláltuk az ütőhasználati díjat, hogy nézd meg pár edzés alatt tetszik-e a sportág illetve próbálgasd mennyire bírja a kezed, tested a terhelést. Tudsz többféle ütőt is próbálni a havi ütődíj ellenében, így te is és mi is jobb rálátást kapunk több edzés után, milyen első ütő lehet neked az ideális.

A többi felszerelésről:

 • Öltözz évszaknak megfelelő kényelmes sportos ruházatba!
 • Hozz magaddal egy üveg vizet, esetleg kis törölközőt és napellenzőt (napi, napszemüveg, stb.)!
 • A cipő fontos, hogy zárt legyen illetve jól tartsa a bokát. Tehát ha futócipőd van, ami hálós és magasított sarkú első órákra jó lehet, de hosszabb távon érdemes beszerezni egy olyan cipőt, ami oldalirányú mozgásoknál is stabilitást biztosít.
 • Illetve kérünk ne túracipő legyen mert az felszántja a pályát!

2. Hogyan zajlik az edzés foglalás pontosan? Kell szólnom külön az edzőnek mindig?

 • Amikor első alkalommal jössz edzésre (akár kezdőként, akár haladóként) kérünk, vedd fel kapcsolatot Bogival, hogy időpontot illetve egyéb dolgokat egyeztessetek, pontosítsatok. (elérhetőségek itt)
 • Ha már többedik alkalommal jössz elegendő csak a pályafoglalós rendszerbe belépni a felhasználóddal, amit regisztráltál magadnak. Kiválasztod a megfelelő időpontot a naptárban és lefoglalod a pályát. Ha nem vagy klubtag az edző rubrika be lesz pipálva automatikusan (máshogy nem is tudsz pályát foglalni) és Bogi fog kapni e-mail értesítést a foglalásról. Ha klubtag vagy, akkor nézd meg, hogy biztosan be van-e pipálva az edző rubrika, mivel te csak simán pályát is tudsz foglalni játékra.
 • Ha lesz olyan ami miatt nem tudsz edzésre jönni (utazás, betegség, táborok, klub rendezvények) azt mindenképp fogod látni a naptárban is, eltérő színű jelöléssel illetve felirattal mint a foglalások így feltűnő és egyértelmű lesz. 🙂

3. Páros órára szeretnénk jönni. Tudtok két ütőt is biztosítani?

 • Természetesen igen. Ekkor csak annyi plusz teendőtök van, hogy:
  -A társnak is regisztráltok egy felhasználót a rendszerben. Ez számlázás illetve adminisztrációs okok miatt fontos, de pályát foglalni csak egyikőtöknek kell majd. Illetve jelzitek az edző felé a pályafoglalásnál a megjegyzés rovatban, hogy páros órára jöttök. 

4. Ha rossz idő van elmarad az edzés?

 •  Ha az edző nem jelez mást, mindig készülj úgy, hogy lesz edzés, de nyugodtan egyeztess vele írásban, telefonon stb. Ha hirtelen jött eső, viharos időjárás miatt nem tudtok edzést tartani egy új időpontban tudod azt pótolni.

5. Ha közbejön valami, meddig mondhatom le az edzéseket fizetés nélkül?

 • Mind klubtagok és nem klubtagok részére idéntől az időpontod előtt 1 órával le kell mondanod az edzést. Ebben az esetben tudtok új időpontot kérni. Természetesen vannak helyzetek amikor 1 órán belülre csúszhat a lemondás. Sajnos ebben az esetben az edzésdíj 100%-át meg kell téríteni. Ezt az edzés díjat azonban a következő óra előtt rendezni kell!

6. Hogyan kell fizetni az órákért?

 • Az óra illetve a pályadíjakat a már fent említett felnőtt edzések álmenüjében találod meg. Ha klubtag szeretnél lenni, annak egyszeri díját csak készpénzben tudod rendezni.
 • Az egyes edzés alkalmakat összesítve kiszámlázzuk hónap végén (a foglalt órák alapján a rendszerben), amit készpénzben vagy utalással tudsz rendezni a számlán feltüntetett határidőig.
 • Ha bérletet veszel ekkor kell csak előre utalni az árát, természetesen ezt is számla alapján.
 • A lefoglalt de meg nem jelent alkalom után a teljes edzői és pályadíjat felszámoljuk és azonnal számlázzuk. Ezt a következő foglalás előtt rendezni kell, addig nem tudunk új időpontot adni edzésre.

7. Hova tudok majd utalni?

 • Mindig várd meg a számla érkezését. Ezen minden információ rajta lesz (számlaszám, befizetési határidő stb.) A közleménybe a számla sorszámát tüntesd fel.

8. Nem kaptam számlát, ekkor mi a teendő?

 • Először is kérdezz rá, az edzőnél elküldésre került-e már. Ha igen és továbbra sem találod a bejövő e-mailek között, érdemes ellenőrizni a spam mappát is, mivel a számlázz.hu-n keresztül érkeznek a számlák, amit a fiók spamnek is észlelhet.

9. Lehetséges hétvégén is menni edzésre?

 • Ezt minden esetben az edzővel beszéld meg. Amíg tanfolyamos gyerek edzéseink vannak (április 15.-június 28. ; szeptember 1-október 18.) valószínűbb, hogy hétköznap csak délelőttönként illetve edzések után (általában este fél 8, 8 után) tudsz edzésre jönni. Ekkor igyekszünk rugalmasak lenni a hétvégével kapcsolatban, ám ebben az esetben is mindenképp egyeztess foglalás előtt az edzővel. Nyáron örülünk ha törekszel a hétköznapi edzésekre. Ekkor szabadabb a pálya a késő délutáni órákban is.
  Nekünk ez főállás és nem kiegészítő munka. Így nálunk is a hétvége általában versenyekre, továbbképzésre, családra és pihenésre van szánva. Természetesen lehetnek kivételes esetek, ezért is kérünk mindig kérdezz és tájékozódj hétvégi órafoglalás előtt. 🙂

10. Rendben, mindent értek, szeretnék menni edzésre mi a teendőm?

 • Ha felvetted a kapcsolatot edzőink valamelyikével és tud téged fogadni edzésen a következőt tedd meg:
 1. Regisztrálj a pályafoglalós rendszerünkben. Amit itt a link alatt is megtalálsz illetve a főmenünkben a PÁLYAFOGLALÁS ÉS REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt.
 2. Jelezd ha kész a regisztrációd mert nem automatikus az aktiválás, hanem nekünk kell jóváhagyni, ezután tudsz csak foglalni.
 3. Ha aktiváltunk máris tudsz edzést foglalni.
 4. Külsősként csak 5 alkalmas bérlet vásárlásával tudsz edzésre jönni, amit az első edzés alkalom előtt rendezned kell. Klubtagként választhatod, a hónap végi elszámolást is.