2024-ben újdonság!

2024-ben már a tavaszi kinti szezon kezdetétől (2024.04.15.) lehet csatlakozni felnőtt csoportos edzésekhez is, amelyek hétköznap fix időpontban lesznek megtartva.

2024. Április 15-től kezdve:

Csütörtök 18:00-19:30-ig kezdő felnőtt csoport (max 6 fő) (BETELT!)

Péntek 18:00-19:30 haladó felnőtt csoport (max 6 fő)

 

Idén Barta Bogi fogja tartani az edzéseket, akinek bemutatkozását az Edzőink menüpont alatt találhatjátok. Jelentkezés és adminisztráció továbbra is szakosztályvezetőnknél, Móré-Lipták Júliánál zajlik. Az edzésekről információt a lentebbi képen találtok, de ha további kérdésetek lenne vagy eldöntöttétek, hogy jelentkeztek, írjatok Julinak a liptak.julia.94@gmail.com e-mail címre.

A csoportos edzésekhez tudtok külsősként és tagként is csatlakozni. Mi az hogy tagság? Erről bővebben itt olvashattok. 

Ha teljesen újként csatlakoznál az edzéseinkhez (nincs még fiókod se a pályafoglalós rendszerünkben) a következőt tedd meg:

  1. Vedd fel velünk a kapcsolatot és írj e-mail-t Julinak, a liptak.julia.94@gmail.com e-mail címre edzés csatlakozási szándékodról. Kérlek írd bele: milyen szinten játszol, külsősként vagy klubtagság kiváltásával csatlakoznál edzéseinkhez illetve lesz-e szükséged ütőre.
  2. Regisztrálj a pályafoglalós rendszerünkben amit a Pályafoglalás és regisztráció menüpont alatt találsz meg vagy ide kattintva.
  3. A jóváhagyás nem automatikus, kérlek jelezd e-mailen ha megtörtént a regisztráció és jóváhagyjuk a fiókodat.
  4.  PÁLYÁT FOGLALNI CSOPORTOS EDZÉSEKRE NEM KELL KÜLÖN. Itt a regisztráció után nincs teendő.

Edzésre való jelentkezés véglegesítése pedig:

A jelentkezésed csak a 4 alkalmas bérlet, illetve ha szükséged van ütőre annak díjának befizetésével tudod véglegesíteni. Erről számlát fogsz kapni, amit utalással vagy készpénzben is fogsz tudni rendezni, legkésőbb az első edzésig.

A felnőtt csoportos edzés szabályzatát itt tudjátok elolvasni. A bérlet megvásárlásával elfogadjátok az edzés feltételeket.

Akik páros vagy egyéni edzésre szeretnének járni, továbbra is Bogival kell külön időpontot egyeztetniük. Ezek az edzések, a tanfolyamos gyerek edzések miatt, június 28-ig csak korlátozott időpontokban érhetőek el (hétköznap délelőtt vagy hétvége). Bogi elérhetőségeit itt találjátok.