1. Kérünk, mielőtt regisztrálsz a pályafoglalós rendszerünkben, jelezd klubunk/edzőnk felé a belépési illetve az edzésen való részvételi szándékodat! Előfordulhat, hogy túljelentkezés van.
  2. Ha a szakosztályvezető elfogadja (létszám függvényében) jelentkezésedet, akkor saját neveden, minden adatot kitöltve regisztrálj rendszerünkben. A fiókod aktiválása a regisztráció után nem automatikus, kérünk várj még szakosztályvezetőnk aktiválja azt. Ha huzamosabb ideig erre nem kerül sor, kérünk jelezd felénk telefonon vagy Facebook oldalunkon privát üzenetben.
    Tel.: +36304031091

    Facebook: Gyömrő Tenisz Klub
  3. Ha gyermekedet hozod edzésre az ő nevével regisztrálj rendszerünkben, kitöltve a kiskorúra vonatkozó minden adatot! A SZÁMLÁZÁSI ADATOKHOZ VISZONT SZÜLŐI NÉV SZÜKSÉGES. Ha testvéreket regisztrálsz mind a két gyermeknek külön fiókot hozz létre.
  4. Ha klubtagként regisztrálsz, fiókod csak akkor módosul alkalmi látogatóból klubtag státuszba, ha a tagdíjadat már rendezted klubunk felé. Ha alkalmi látogatóként regisztrálsz, az aktiválásod után máris tudsz edzést foglalni.