Pályafoglalós rendszer regisztrációról útmutató, tippek

  1. Kérünk, csak akkor regisztrálj a pályafoglalós rendszerünkben, ha beszéltél a szakosztályvezetővel a klubba való belépési- illetve az edzésen való részvételi szándékodról! Pályát foglalni játékra CSAK ÉS KIZÁRÓLAG klubtagként tudsz.  A klubtagságról kapcsolódó információkat itt találhatod meg.
  2. Ha a szakosztályvezető elfogadja (létszám függvényében) jelentkezésedet, akkor saját neveden, minden adatot kitöltve regisztrálj rendszerünkben.

A KÉPRE KATTINTVA MÁRIS ÁTNAVIGÁLHATSZ PÁLYAFOGLALÓS RENDSZERÜNKBE

⬇️

TIPP 1.

A fiókod aktiválása a regisztráció után nem automatikus, kérünk jelezd szakosztályvezetőnk felé -e-mailben vagy telefonon-, ha regisztráltál a rendszerben, hogy ő tudja aktiválni a fiókodat. Ha ez megtörtént egy külön e-mail értesítést kapsz a rendszertől.

 

Tipp 2

Ha klubtagként regisztrálsz, fiókod csak akkor módosul alkalmi látogatóból klubtag státuszba, ha a tagdíjadat már rendezted klubunk felé. Ha alkalmi látogatóként regisztrálsz és a szakosztályvezető aktiválja a fiókodat (erről kapsz külön e-mail értesítést) máris tudsz edzést foglalni.

+ 1 TIPP szülőknek

Ha gyermekedet hozod edzésre az ő nevével regisztrálj rendszerünkben, kitöltve a kiskorúra vonatkozó minden adatot! A SZÁMLÁZÁSI ADATOKHOZ VISZONT SZÜLŐI NÉV SZÜKSÉGES. Ha testvéreket regisztrálsz mind a két gyermeknek külön fiókot hozz létre (ezt megteheted ugyanarra a szülői e-mail címre).

 

 

Mi a különbség az alkalmi látogató és klubtag között?