Februári versenyek és eredményeink


Február 9-én vasárnap, klubunk piros pályás teniszezőivel ellátogattunk az Akadémia Tenisz Klubba, a teniszport.hu által szervezett versenyre. 
Büszkén mondhatjuk, hogy teniszes palántáink szépen helyt álltak a már rutinosabb versenyzőkkel szemben. 10 főből álló mezőnyben, a gyömrői teniszesek a következő eredményeket érték el:

Földvári Zsigmond III. hely
Szász Izabella IV. hely
Ilie Abigél és Sajtos Márk V. hely

Gratulálunk Nektek!

A vasárnapi napról egy összefoglaló videót találhattok a Facebook oldalunkon… ????

Iza, Abi, Márk és Zsigi


Február 23-ai vasárnap, pedig a narancs és zöld pályás játékosainknak tartogatott izgalmakat. Ismét a Teniszport szervezésében zajlott a verseny, de most Gödöllőn a Club Pierre Sport- és Rendezvényház volt a helyszín. Minden játékosunk bátran, izgalmat nem ismerve lépett pályára és ügyes játékkal érték el a következő eredményeket:

Narancs pálya:
Hámori Panna 5. hely
Tarczay Noé 4. hely
Török Péter 3. hely
Németh Krisztina 3. hely
Árokszállási Márton 2. hely

Zöld pálya:
Árokszállási Tomi 2. hely

Külön dicséretet érdemel Panna, Kriszti és Noé, akik csupán négy hónapja teniszeznek és ennek ellenére szemrebbenés nélkül álltak ki a több éve teniszező gyerekek ellen. Sőt! Egy meccset Kriszti meg is nyert! 
Rutinosabb játékosaink Peti, Marci és Tomi pedig nagyon sokat fejlődtek a legutóbbi meccseikhez képest, a maiakból pedig megint sokat tanultak.
Gratulálunk mindenkinek!

Panna, Noé, Kriszti, Peti és Marci
Tomi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük